Skip links

Čistač delova pod visokim pritiskom

QUICKER HP komorni čistač delova

Komorni čistač pritiska QUICKER HP, dizajniran za automatsko čišćenje delova mašina za štampu. Mašina nudi funkcije pranja, ispiranja i sušenja. Dizajniran da optimizuje procese čišćenja u štamparijama i smanji troškove povezane sa svakodnevnim radom.

Korisnici QUICKER HP 90 cene zbog jednostavnosti upotrebe, odličnih performansi čišćenja, ergonomskog dizajna uz zadržavanje svih sigurnosnih mera predostrožnosti.

Dimenzije mašine podesive su po potrebi kupca u zavisnosti od dimenzija bojanika ili drugih delova. Čisti nekoliko predmeta istovremeno.

Komorni čistač pritiska QUICKER HP – preporučena hemija za pranje rezervnih delova.

Konusna korpa

Konusna korpa – dizajn korpe omogućava postavljanje do 6 velikih ili više manjih predmeta. Njihov raspored na korpi obezbeđuje temeljno pranje bez ostatake boje. Set specijalnih steznih guma koristi se za pričvršćivanje i stabilizaciju delova nepravilnog oblika. Korpa se može prilagoditi individualnim potrebama kupca.

Zagrevanje vode

Voda se prethodno zagreje da bi se povećala efikasnost ispiranja. Posle procesa, zagrevanja voda brže isparava i oprani delovi se brže suše.

Ergonomija sanduka

Sanduk na izvlačenje za ponovno punjenje tečnosti. Zahvaljujući ovom rešenju, punjenje rezervoara je izuzetno povoljno i sigurno. Ulazi za punjenje su osigurani kako bi se sprečilo izlivanje prilikom izlivanja. Sanduk je opremljen indikatorima nivoa tečnosti koji omogućavaju jednostavnu proveru količine tečnosti.

Jednostavno i intuitivno upravljanje putem elektronskog panela
Minimalni zahtevi za instalaciju

Sve što vam treba je veza za napajanje i komprimovani vazduh za uživanje u pouzdanom radu.

Osvetljenje komore za pranje

Osvetljenje komore za pranje — osvetljenje unutar komore za pranje predstavlja izuzetnu pogodnost. Ovo je posebno korisno pri postavljanja i uklanjanju delova.

Svetlo na podu

Sistem koji signalizira faze rada mašine raznobojnim snopom svetlosti vidljivim na podu.

Papučica za pranje

Papučica za okretanje — pritiskom na papučicu omogućava se upravljanje rotacijom korpe. Ovo olakšava rukovaocu koji se može usredsrediti samo na pričvršćivanje ili uklanjanje delova sa čistača.

Sve se nalazi na prednjoj strani

Kompaktanost i praktičanost rada i upravljanja. Sve aktivnosti vezane za kontrolu i rad procesa čišćenja, zamenu tečnosti, održavanje izvode se na prednjoj strani mašine. Mašina ne zauzima puno prostora i može se postaviti, na primer, u ugao prostorije.

Filter

Sistem filtracije sastoji se od dva koflinska filtera smeštena u fioku. Jedan za deterdžent i jedan za vodu. Jednostavno, jeftino, a pouzdano rešenje.

Zatvoren sistem rada

Mašina radi u zatvorenom sistemu rada, što minimalizuje upotrebu tečnosti i smanjuje upotrebu potrebnih komunalnih usluga, smanjujući operativne troškove.

Bez zagrevanja detrdženta

Pranje se vrši specijalizovanim hemikalijama bez potrebe za zagrevanjem. Rezultat je rad bez isparavanja. Niska brzina isparavanja značajno smanjuje potrošnju energije i deterdženta i obezbeđuje sigurnije radno okruženje.

Rotacioni odvodni ventil

Rotacioni odvodni ventili — omogućavaju lako pražnjenje posuda za vodu i deterdžent. Njihova visina se savršeno podudara sa visinom spremnika za deterdžent. Priložena posuda za kapanje osigurava čistoću i štiti od izlivanja.

Prozor za kontrolu

Prozor za kontrolu — vrata mašine imaju prozor za kontrolu koji omogućava praćenje procesa pranja delova.

Industrijske komponente

Čistač pritiska QUICKER HP je napravljen od široko dostupnih komponenata svetskih brendova. U slučaju kvara, sve komponente mašine mogu se lako nabaviti i zameniti.

Bezbednost

Mašina je opremljena sigurnosnim relejem renomirane kompanije Schneider. Opremanje jedinice faznim relejem osigurava da se svi pogoni kreću programirano. Pre isporuke kupcu, jedinica se podvrgava seriji dijagnostičkih ispitivanja, uključujući otpor izolacije i ispitivanje kontinuiteta instalacija.

SPOT Service - Online tutorials

Virtualnom korisničkom priručniku može se pristupiti putem QR koda koji se nalazi na prednjoj strani kućišta mašine. Kada se skenira telefonom, operatera vodi na listu video snimaka sa uputstvima za rad i održavanje.

Garancija proizvođača i servis nakon isteka garancije

Ne morate da brinete ni o čemu! Proizvođač mašine je kompanija sa bogatim iskustvom u industriji. Cilj nam je osigurati maksimalnu sigurnost, kontinuitet proizvodnje i veliko zadovoljstvo korisnika naše opreme.

Primer konfiguracije čistača pritiska:

Maksimalana dužina dela:
700mm x 280mm x 140mm
Dimenzije mašine:
Š. 1400mm V. 1850mm D. 1200mm
Napajanje:
3×400[V] 50[Hz]
Ostali zahtevi:
Komprimovani vazduh 6 bara
Kapacitet rezervoara hemije: 60[l]
Kapacitet rezervoara vode: 60[l]

Maksimalana dužina dela
Dimenzije mašine
Napajanje
Ostali zahtevi
Kapacitet rezervoara hemije
Kapacitet rezervoara vode

 

700mm x 280mm x 140mm

Š. 1400mm V. 1850mm D. 1200mm
3×400[V] 50[Hz]
Komprimovani vazduh 6 bara
60[l]
60[l]

Pošaljite upit: