Skip links

Automatski ulagač klišea

QUICKER AF18 Automatski ulagač klišea za uređaje C-Serije

Automatski ulagač klišea QUICKER AF – jedina automatska jedinica za ulaganje klišea na tržištu koja čeka svoj patent, predstavlja direktan odgovor na zahteve štampara za automatizacijom proizvodnih procesa. Uređaj je kompatibilan sa bilo kojim modelom mašina za pranje klišea nakon štampe QUICKER C-Serije.

Poseban konektor omogućava priključivanje ulagača na mašinu za pranje klišea u bilo kom trenutku tokom upotrebe. Jednostavno upravljanje pomoću jednog potenciometra na ulagaču, kojim rukovalac podešava brzinu pranja u zavisnosti od toga koliko su ploče prljave.

QUICKER AF18 Automatski ulagač klišea za uređaje C-Serije – manufactured by Print Systems.

Prednosti upotrebe automatskog ulagača:
Potpuna automatizacija procesa

Ulagač omogućava istovremeno punjenje do 18 ploča sledećih veličina: 660 × 600 mm, 960 × 600 mm i 1400 × 800 mm, u zavisnosti od veličine mašine za čišćenje QUICKER C.

Bolja iskorišćenost ljudskih resursa

Automatski ulagač klišea AF18 eliminiše dugotrajan proces ručnog ulaganja klišea u čistač. Čak i uz podešavanje čistača na naj veću radnu brzinu, u prosečnoj štampariji, čišćenje klišea može potrajati i nekoliko sati dnevno. Automatizacija omogućava efikasnije korišćenje vremena operatera – smanjujući ga do 90%, a povraćaj ulaganja računa se u mesecima, a ne u godinama.

Automatski ulagač klišea - kako radi?

Napravite upit: