Skip links

Hemija

Hemija za čišćenje fotopolimernih klišea, anilox valjaka i delova mašine.
Hemija za čišćenje QUICKER – linija hemijskih proizvoda ima jedinstvenu formulu za čišćenje koju su osmislili naši flekso stručnjaci. Zahvaljujući tome možemo postići izvanredne rezultate pri čišćenju flekso klišea, anilox valjka i rezervnih delova.

Deterdženti se mogu koristiti pri ručnom pranju kao i u potpuno automatizovanim mašinama za čišćenje. Hemija za čišćenje QUICKER tečnosti su efikasne za pranje boje na bazi solventa, vode kao i UV. Velika pažnja je posvećena smanjenju štetnog uticaj deterdženta za čišćenje na okolinu i elemente za čišćenje.

QUICKER Cleaner UV

Tečnost za čišćenje štamparskih klišea nakon štampe. NE REAGUJE SA LAKIM METALIMA. Može se koristitI za ručno odnosno automatsko pranje. Ovaj proizvod je namenjen pranju flekso klišea nakon štampe sa UV bojama i lakom.

Zapremina: 20L

QUICKER Cleaner UV - Manual

Tečnost za čišćenje klišea posle štampe. MOŽE REAGOVATI SA LAKIM METALIMA. Ovaj proizvod je namenjen pranju flekso klišea nakon štampe sa UV bojama. Namenjena isključivo za ručno pranje.

Zapremina: 20L

QUICKER Cleaner UV Q-line

Tečnost za čišćenje štamparskih klišea nakon štampe. NE REAGUJE SA LAKIM METALIMA. Koristi se automatsko pranje. Ovaj proizvod je namenjen pranju flekso klišea nakon štampe sa UV bojama i lakom.

Zapremina: 20L

QUICKER Cleaner SOLVENT

Tečnost za čišćenje klišea nakon štampe. Namenjeno pranju klišea i delova uprljanih solventnim bojama. Za ručno i mašinsko čišćenje.

Zapremina: 20L

QUICKER Spray-On Cleaner

Tečnost za pranje štamparskih klišea uprljanih štamparskom bojom.

Zapremina: 20L

QUICKER Spray-On Cleaner

Tečnost za pranje štamparskih klišea tokom štampe.

Zapremina: 1L boca sa raspršivačem

QUICKER Anilox NEUTRAL

Tečnost za pranje aniloks valjaka u ultrazvučnim peračima. NE REAGUJE SA LAKIM METALIMA.

Zapremina: 20L

QUICKER Anilox ULTRA

Koncentrat za efikasno uklanjanje ostataka boje sa aniloxa, namenjen za upotrebu u ultrazvučnim peračima. MOŽE REAGOVATI SA LAKIM METALIMA.

Zapremina: 20L

QUICKER hemija – specifikacije
QUICKER hemija – Katalog
Pošaljite upit: