Skip links

Lepilice flexo klišea

Kako zahtevi za štampom etiketa i fleksibilne ambalaža svakodnevno nastavljaju da rastu, potrebe kompanija koje se bave flekso štampom enormno se povećavaju. Da bi se uhvatili u koštac sa izazovnim trendovima u flekso industriji, kao što su kraći i češći radovi, Flexotech nudi rešenja za svaku vrstu zahteva kupaca. Stoga, naše mašine za montažu flekso klišea variraju od automatskih do standardnih ručnih mašina. U ponudi imamo mašine koje će zadovoljiti sve profile kupaca.

Falcon

Flexographic plate mounting machine

Masivna čelična konstrukcija, uključujući pneumatsku i elektromehaničku opremu.

Jednostavno rukovanje sa istim ergonomskim dizajnom kao i kod naših automatizovanih mašina.

Širok spektar karakteristika u standardnoj opremi, uključujući  i motorizovani sto za ploče, valjak za stiskanje vazduha i rotaciju cilindra sa elektromotorom. Kamere i displeji su isti kao kod SWS mašine. Korišćena je jednostavna pouzdana elektronika koja omogućava nesmetan rad.

Model Falcon Light pruža savršeno rešenje za montažu ploča  u štamparijma sa ograničenim budžetom . Ovu mašinu nudimo za slivove širine 650-1700 mm.

Hawk

Flexographic plate mounting machine

Najjednostavnija konstrukcija, bez pneumatike.

Dizajnirana za štampu etiketa. Odlična cena i vrednost čini ovu mašinu dostupnom za štamparije sa ograničenim budžetom. Kamere i displeji u boji su identični kao kod skuplje SN mašine.

Uprkos jednostavnijoj konstrukciji, tačnost pozicioniranja ploča je slična SN modelu. Uvodni sto i jedinica za istiskanje vazduha deo su standardne opreme. Adapteri vratila koji se mogu ukloniti omogućavaju prihvat cilindara različitih vrsta. Preporuka je da se ova mašina koristi  za zabušene cilindre  širine 200-600 mm.

Speedmounter Wide servo

Flexographic plate mounting machine

Zahtevan dizajn, masivna čelična ramska konstrukcija sa automatizovanim funkcijama.

Duga lista standardne opreme uključujući servomotor bez zupčanika sa visokim obrtnim momentom (direktno rotiranje) koji vrši rotaciju vazdušne osovine sa preciznošću pozicioniranja po obodu od 0,01 mm.

Nema dodatnih troškova za usluge AutoMount i APPC koje drastično skraćuju vreme montaže klišea. Korišćenjem opcionog stola sa dvostrukim vođenjem koji je dizajnirao FlekoTech, precizno uklapanje nije privilegija samo najprofesionalnijih operatera. Ovaj model nudimo za montažu klišea na slivovima širine 650-1700 mm.

Speedmounter Narrow

Flexographic plate mounting machine

Bogate standardne karakteristike kompaktne mašine upotpunjene pneumatskim jedinicama.

Ova mašina je dizajnirana za postavljanje štamparskih klišea na cilindre ili slivove uskih mašina za štampanje etiketa. 

Uvodni sto, potisni valjak i jedinica za lepljenje duplofana deo su standardne opreme. Sklop kamere i ekran u boji su identični onima u Falcon mašini. Univerzalni SN može prihvatiti štamparske cilindre različitih vrsta mašina. Ovu mašinu preporučujemo za zabušene cilindre I slivove širine 200-600 mm.

Master

De-mounter and tape mounter

Veoma stabilna kompaktna oprema sa dva moda rada.

U stanju je lako ukloniti korišćene klišee za štampanje i lepljivu traku sa površine sliva. Korišćenjem Master DeMounter & TapeMounter -a možete višestruko povećati vaš kapacitet montaže.

Drugi mod uključuje pneumatsku opremu za lepljenje koja omogućava brzo i precizno nanošenje ljepljive trake na površinu sliva. Nudimo model Master za montažu na slivova širine 650-1400 mm.